Hirdetés
Archivum

Bemutatkoztak az idei évet Egyesült Államokban kezdõ pécsi fiatalok:

:

Hirdetés

Szombaton Szabó Fanni eredményes debütálásáról már beszámoltunk. Most pedig nézzük meg, hogy az idén a tanulmányaikat az Egyesült Államokban kezdõ pécsi fiatalok minként kezdték meg a szereplésüket.

Az Oral Roberts University csapata Balla Dorkával a soraiban a University of Science and Arts of Oklahoma gárdáját gyõzte le 89-68-ra. Itt már az elsõ félidõben 20 pontos különbség alakult ki. Balla Dorka 7 perc alatt 4 pontot és 1 lepattanót szerzett.

A Duquesne a hétvégén a Maggie Dixon Classic-on lépett pályára Chicagóban, ahol a Cal Poly ellen 84-69-es gyõzelmet arattak, míg a DePaul-tól 88-77-re kaptak ki. Szamosi az elsõ találkozón a Cal Poly ellen 12 másodpercet töltött a pályán. A Duquesne másik magyarja Szécsi Orsi szerepelt kiemelkedõen, aki DePaul elleni találkozót végigjátszotta és 20 pontot szerzett.

Az Iowa Western Community College a múlt héten a Microtel Inn Suites Classic-on szerepelt, ahol a Northern Oklahoma Tonkawa College-t 78–69-re, míg a Briar Cliff-et 105-75-re gyõzték le. Az elsõ találkozón Csutorás Fanni 16, a másodikon 12 ponttal vette ki a részét a sikerbõl.

Hirdetés