Hirdetés
Európa

Bemutatkoztak Simon Zsófiáék Zaragozában:

:

Hirdetés

A napokban megtartotta szezonindító sajtótájékoztatóját a Mann Filter Casablanca együttese, mely során bemutatkoztak a csapat új igazolásai, köztük Simon Zsófia is.

Fotó: Mann Filter Casablanca

A Mann Filter Casablancánál nagy reményekkel várják az új évadot. A korábbiakhoz képest erõsebb keretet raktak össze. Az új érkezõk, Simon Zsófia mellett Aina Ayuso, Umi Diallo, Cierra Dillard és Merritt Hempe is átestek a kötelezõ orvosi vizsgálaton, így már munkába álltak.

A keretbõl Simon és Dillard elsõ spanyolországi évére készül. Sõt, Dillard elsõ profi légiós évét kezdi. A University at Buffalo egykori sztárja elmondta, hogy nagy várakozásai vannak a spanyol ligával kapcsolatban és csupa jót hallott az európai játékról.

Két feltörekvõ tehetséget is igazolt a klub Aina Ayuso és Umi Diallo személyében. Mindketten játéklehetõség és további fejlõdés reményében igazoltak Zaragozába. A sajtótájékoztatón jelen lévõ játékosok mind megerõsítették, hogy a csapategységben lehet az igazi erejük a szezon során.

A klub a külsõ sorba igyekszik igazolni még egy játékost. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a szombatra tervezett elsõ edzõmérkõzés a Cadi La Seu ellen elmaradt.

Fotó: Mann Filter Casablanca

Hirdetés
Hirdetés