Hirdetés
Archivum

Bemutatta elsõ igazolásait a Szekszárd:

:

Hirdetés

A héten a KSC Szekszárd is bemutatta elsõ igazolásait. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Kalocsai Dorina és Heizer Andrea a tolnai megyeszékhelyen folytatja pályafutását.

A 2-3-as poszton bevethetõ Kalocsai Dorina az elmúlt évadban a második vonalban szerepelt Baján, ahol 11.5 pontot átlagolt 19 mérkõzésen. Heizer Andrea pedig Tatáról igazol Szekszárdra. Az elmúlt évadban szintén a második vonalban 20 mérkõzésen 16.9 pontot és 16.3 lepattanót jegyzett. A szekszárdi klub mindkét játékossal szóbeli megállapodást kötött és hamarosan a szerzõdések is aláírásra kerülhetnek.

A további tervekkel kapcsolatban a klub honlapja arról ad tájékoztatást, hogy Gergely Dominika (Baja) és Kovalcsik Emese (BSE) érkezik próbajátékra, de ceglédi és pécsi játékosokkal is tárgyalnak. A csapatnál egy légióssal számolnak, aki centerposzton jelenthet erõsítést.

A szekszárdiak augusztus 12-én hétfõn kezdenek és a bemutatkozásra a nyár utolsó napján augusztus 31-én Pécsett a PEAC ellen kerülhet sor.

Hirdetés