Hirdetés
Archivum

Bemutatta keretét a felkészülést csütörtökön kezdõ Sepsi-SIC:

:

Hirdetés

Augusztus 23-án megkezdõdik a román bajnok Sepsi-SIC felkészülése a következõ évadra. A sepsiszentgyörgyi klub a Facebook oldalán foglalta össze a játékosmozgásokat.

A sepsiszentgyörgyi alakulatnál nagy változások történtek a nyáron, miután 11 játékos távozott az elmúlt évad keretébõl. Mindössze Annemarie Gödri-Pãrãu és Kovács Renáta maradt az alapcsapatukból.

Az új szerzemények között három sepsiszentgyörgyi játékos hazatérése szerepel Jankó Edit, Taranek Andrea és Ioachim Adrienn személyében. Itt folytatja pályafutását a hazánkban is jól ismert kézdivásárhelyi Demeter Nóra, illetve Ioana Ghizilã, Anca Șipoș és Viorela (Rus) Voicu.

 
A csapat játékerejét természetesen a légiósok határozzák meg. Közöttük megtaláljuk a szlovák válogatott Angelika Slamovát. Két amerikai légióst szerzõdtettek Kristina Higgins és Payton Whitted személyében. Érkezett a litván center Marina Solopova, a montenegrói Jovana Pa¹iæ és a brit válogatott Dominique Allen.

A cél a Sepsiszentgyörgy számára a hazai sorozatokban a címvédés, de szeretnének eredményesen szerepelni az Európa Kupában is. Ebben a sorozatban a Keleti Konferenciában a D-csoportban kaptak helyet a Mersin, az Enisey Krasznojarszk, illetve a Basket 90 Gdynia – Orman Gencik selejtezõ párharc továbbjutója mellett.

Hirdetés