Hirdetés
Európa

Bemutatta keretét a Galatasaray

Hirdetés

Azok után, hogy pénteken bejelentették Efe Güven vezetőedző szerződés-hosszabbítását a Galatasaray-nál és ezzel együtt az Euroliga indulást is megerősítették, minap közzétették a következő évad keretét.

A pénteki sajtóközleményben a profi alapcsapat bemutatása során három török válogatott játékost és négy légióst említett Efe Güven. Lényegében ők kerültek megerősítésre.

A légiósokat tekintve hosszabbított az elmúlt szezon legjobbja, az óriási közönség-kedvenccé előlépő, francia útlevéllel rendelkező Bria Hartley. Új érkező Mercedes Russell és a 2020-as WNBA Draft ötödik kiválasztottja Bella Alarie. A negyedik új szerzemény a Reyer Veneziában remeklő lett klasszis Anete Steinberga.

A Galatasaray három török válogatottal bővítette keretét Cansu Köksal, Pelin Bilgiç és Asena Yalçın személyében.

A tavalyi keret török tagjai közül két saját nevelés Meltem Yıldızhan és Eda Şahin kapott új szerződést. A felnőtt csapatba az utánpótlásból Mısra Albayrak, Miray Balotu, Sude Yılmaz és Melisa Eroğlu kerül fel. Így alakul ki a következő szezon versenyző csapata, mely a bajnokság mellett az Euroligában is megmutatja magát.