Hirdetés
Magyarország

Bemutatta keretét a következő évadra az UNI-Győr:

:

Hirdetés

A hivatalos felületein bemutatta keretét a 2022/2023-as évadra az UNI-Győr.

Már múlt héten hivatalossá vált, hogy új vezetőedző érkezik a csapathoz. A szakmai munkát Cziczás László irányítja, a segítői Földi Attila és Fűzy-Antolovics Adél lesznek.

Az elmúlt évad keretéből visszatér Beatrice Mompremier, Baffy Fanni, Dombai Réka, Dubei Debóra, Rozmán Lilla, Ruff-Nagy Dóra, Sabina Oroszova, Sághi Kata, Török Ági, Varga Zsófia és Weninger Virág.

Új igazolások pedig Bach Boglárka, Aaryn Ellenberg és Peyton Williams.

Bach Boglárka a Vasas Akadémiától érkezik a győriekhez. Az elmúlt évadban 6. helyen záró együttesnél 16 alapszakasz mérkőzésen 22.9 perc alatt 9.6 pontot, 3.2 lepattanót és 1.8 gólpasszt átlagolt. A rájátszás hat összecsapásán 24.2 perc alatt 9.5 pontot, 2.7 lepattanót és 2 gólpasszt jegyzett.

Az amerikai irányító Aaryn Ellenberg neve ismerős lehet olvasóinknak, hiszen tavaly szerződtette az Atomerőmű KSC Szekszárd. A nyári kötelező orvosi vizsgálatokon azonban nem ment át. A szezont a török Hatay csapatánál töltötte, ahol kilenc Európa Kupa találkozón 32.6 perc alatt 20.8 pontot, 4.3 lepattanót és 4.3 gólpasszt átlagolt.

A 193 cm magas Peyton Williams a Kansas State University hallgatója volt az egyetemi évei alatt. Az elmúlt évadban Franciaországban játszott, a Saint-Amand Hainaut Basket színeiben az élvonalban 9.4 pontot, 7.4 lepattanót és 1.7 gólpasszt átlagolt.

Hirdetés