Hirdetés
Archivum

Bemutatták Valenciában Lauren Jacksont:

:

Hirdetés

Szerdán délelõtt egy sajtótájékoztató keretében bemutatta a Ros Casares Valencia elnöke Lauren Jacksont. Az ausztrál klasszis az USK Praha ellen csütörtökön már be is mutatkozik a spanyol sztárcsapat színeiben.

Fotó: Ros Casares Valencia

Lauren Jackson szombaton érkezett meg Valenciába és rögvest bekapcsolódott a csapat edzésmunkájába. Az ausztrál centerklasszist szerdán délelõtt mutatták be hivatalosan. „Hatalmas örömömre szolgál, hogy a világ egyik legjobb játékosát köszönthetjük a csapatunknál. Segítségével jó eséllyel szállunk harcba minden porondon.” – fogalmazott Germán Ros, a Ros Casares Valencia elnöke.


„Nagyon örülök, hogy a Valencia színeiben szerepelhetek. Amióta az Euroligában játszom sokszor megfordultam itt ellenfélként. Nagyon tetszik a város és a csapatnál is biztosan jól fogom érezni magam. Jó esélyt látok rá, hogy újabb trófeákat nyerjünk.” –
mondta Lauren Jackson, aki az elmúlt évadban Európában a Szpartak Moszkva színeiben szerepelt. A kiváló center a januári sérüléséig 17.3 pontot és 8.4 lepattanót átlagolt az Euroligában.

Hirdetés