Hirdetés
Archivum

Benke Sárával erõsített a ZTE NKK:

:

Hirdetés

A ZTE NKK bejelentette, hogy szerzõdtette a következõ évadra Benke Sárát. Részletek a klub közleményében.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Forrás: ZTE NKK Sajtóközlemény

A PINKK Pécsi 424 csapatától igazolt fiatal játékost a ZTE NKK!

A 21 éves, 2-3-as poszton bevethetõ játékossal erõsödött csapatunk. Sára rövid bemutatkozást küldött:

-Benke Sára vagyok Kaposváron születtem, 14 évesen kerültem Pécsre, ahol a gimnáziumi és egyetemi tanulmányaimat folytattam. Pécsi utánpótlásban játszottam, majd kerültem a felnõtt csapathoz. Hét csodás évet töltöttem Pécsen, amit ez úton is szeretnék megköszönni az ott dolgozó szakembereknek, rengeteget kaptam, tanultam tõlük! Tavaly nyáron az u20-as csapattal az 5. helyen végeztünk az EB-n, 2015-ben a 3×3 u18-as csapattal EB selejtezõn vehettem részt. Idén nyáron az Universide válogatottal voltam egy kisebb összetartson, illetve a 3×3 u23-as csapat munkájához remélhetõleg mi hamarabb csatlakozhatok. Mondhatni sportos kis családunk van bátyám és öcsém is kosarazik. Nagyon izgatottan várom a következõ idényt, sok jót hallottam a csapatról.
 

Sára leigazolásáról a jelenleg Minszkben, U17-es Világbajnokságon dolgozó vezetõedzõnk Gáspár Dávid is megosztott néhány gondolatot:

-Újabb fiatal játékossal bõvült a keretünk, akire a 2-es 3-as poszton számítok! Sára egy nagyon jó munkabírású, szorgalmas játékos, akinek érkezésével teljesnek mondható a csapatunk!

Csapatunk augusztus 6-án kezdi meg a felkészülést a következõ szezonra, egyenlõre csak a magyar kerettel, majd szeptembertõl a légiósokkal kiegészülve.

Forrás: ZTE NKK Sajtóközlemény

Hirdetés