Hirdetés
Magyarország

Bernáth Réka hosszabbított a TARR KSC Szekszárddal:

:

Fotó: Jantner Zsolt / TARR KSC Szekszárd

Hirdetés

A TARR KSC Szekszárd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bernáth Réka hosszabbított a klubbal.

A szekszárdiak honlapja kiemeli, hogy Réka februárban csatlakozott a csapathoz, ám ezen rövid idő alatt is megkedvelte a klubot és a várost. Mivel korábban dolgozott már együtt a gárda új vezetőedzőjével Magyar Biankával, így nem sokat gondolkozott az újabb szerződése aláírásán.

Miután leültem Biával beszélni nem is volt kérdés, hogy szeretnék maradni, sokat köszönhetek neki és mindig is szerettem vele dolgozni. Bár az első pár hónapom nem úgy alakult Szekszárdon, ahogy szerettem volna, de nem bántam meg semmit. Sokat tanultam, amit a jövőben hasznosítani tudok majd. Egy remek közösségbe kerültem a pályán és azon kívül is, akik végig segítettek mindenben. Hálás vagyok nekik és a szurkolóknak is, akik nyitottan és kedvesen álltak hozzám annak ellenére is, hogy a pályán nem tudtam segíteni őket és a csapatot a céljaink elérésében.

Új szezon jön, új lehetőségekkel, amit izgatottan várok és remélem, hogy minél jobb eredményeket tudunk majd együtt elérni. Várom már, hogy visszamenjek Szekszárdra és elkezdjük a közös munkát a lányokkal és az új stábtagokkal. Addig is mindenkinek jó pihenést kívánok, hamarosan találkozunk! Hajrá Szekszárd!

– nyilatkozta Bernáth Réka.

 

Hirdetés