Hirdetés
Magyarország

Bernáth Réka: “ki kell jönnünk a hullámvölgyből”:

:

Hirdetés

Az MTK hivatalos honlapja Bernáth Rékával készített interjút. A TFSE-MTK szombaton 76-59-es vereséget szenvedett Pécsett. A csapatra a következőekben is fontos megmérettetések várnak.

Ritmustalanul, lassan és pontatlanul játszottunk, igazából egyáltalán nem lehetünk elégedettek a teljesítményünkkel. Mi egy dobó csapat vagyunk, ezúttal viszont sajnos nem tudtuk a hárompontosokra épülő játékunkat hatékonyan hozni. A Pécs teljesen megérdemelten nyerte meg az összecsapást.

– értékelt csalódottan a TFSE-MTK fiatal, mégis meghatározó kosárlabdázója, Bernáth Réka, aki az aktuális évadban úgy tűnik, megint szintet lépett, hiszen most már nem az U20-as szabály miatt tölt rengeteg időt a parketten  – írja az MTK hivatalos honlapja.

Valóban, rendkívül boldoggá tesz, hogy ennyire bíznak bennem az edzők. Általában érzem is magamon, hogy meccsről meccsre fejlődök, most viszont úgy, mint a csapat, én is hullámvölgyben vagyok, amelyből sürgősen ki kell jönnünk valahogy! Magunkban kell megtalálni a hibát, mert a többi együttest is elérte a vírus, nem foghatjuk pusztán erre. Én szerencsére egyébként megúsztam, nem fertőződtem meg, ettől függetlenül nekem is tíznapos kényszerpihenőre kellett vonulnom, ami sosem kellemes így a szezon kellős közepén. Most jelenleg borúsan látok mindent, holnaptól kezdve viszont már csak azon leszek, hogy visszatérjek a jó formámhoz. A következő két hétben ki-ki meccsek várnak ránk, ezeken sok múlhat, szóval tényleg ki kell jönnünk a hullámvölgyből!

Fotó TFSE / Nagy Péter János

Hirdetés