Hirdetés
Európa

Binta Drammeh-val szerződést hosszabbítva kezdte meg az építkezést a TTT Riga:

:

Hirdetés

Amikor májusban sorozatot készítettünk arról, hogy a világjárvány miatti leállást miként vészelték át az Euroliga 2019/2020-as mezőnyét alkotó csapatok, az egyik legrosszabb helyzetben akkor a TTT Riga volt. A lett csapatról sokáig nem érkeztek hírek, de a napokban elkezdték bejelenteni a következő szezon keretét.

A vezetőedzői posztot a lett szövetségi kapitányként is dolgozó Mārtiņš Gulbis veszi át. Az elmúlt évad keretéből két játékos rendelkezik szerződéssel, Zenta Melnika és Megan Huff. Az amerikai játékossal azonban szeretnék újratárgyalni a kontraktust – derült ki a sportacentrs.com beszámolójából.

A TTT Riga szerződést hosszabbított a hazánkban is hosszabb időt eltöltő Binta Drammeh-val. Az elmúlt évadban a svéd válogatott játékos az Euroligában 31,1 perc alatt 14,6 pontot átlagolt. Érkezik a Rutronik Stars Keltern alakulatától a 168 cm magas válogatott irányító Ilze Jākobsone. Szintén a külső sorba szerződtették a korábban az Olympiacos alakulatával Euroligázó és ott közel 10 pontot átlagoló Jessica Thomas-t.

Fotó: TTT Riga Facebook

Hirdetés