Hirdetés
Magyarország

“Bízom benne, hogy az elmúlt évek legnagyobb közönsége előtt sikerül behúznunk a bronzérmet” – Csirke Ferenc gondolatai a szezon utolsó mérkőzése előtt:

:

Fotó: peacpecs.hu

Hirdetés

A szezon utolsó mérkőzésére készül az NKA Universitas PEAC csapata, mely a bronzéremért zajló harcban 1-1-re áll a DVTK ellen. Vasárnap 19 órától hazai pályán szerezheti meg az érmet a szurkolóinak meglepetéssel készülő pécsi együttes.

Hosszú és küzdelmes szezon zárul le vasárnap este. Az NKA Universitas PEAC idén végre megmutatta magát, a korábbi évek nehézségei után megtörtént az előrelépés. A Lauber szinte bevehetetlenné vált ellenfeleik számára, csak a Sopron és a Nesibe Aydin tudott Pécsett nyerni 19 meccs alatt. Tisztelettel és elismeréssel beszélnek a sajtóban és a kosárlabda társadalomban is a pécsi edzőpárossal, a helyi értékekre építő csapatról.

Ezt a fantasztikus idényt koronázná meg egy bronzéremmel a pécsi együttes, egy utolsó, mindent eldöntő csatában, a DVTK ellen. Csirke Ferenc nem számít könnyű mérkőzésre, de bízik abban, hogy minél többen eljönnek a sportcsarnokba és a közönségük segítségével meglesz az érem:

Sok okos dolgot nehéz ilyenkor mondani. A negyvenharmadik mérkőzésünk lesz, mindenki tudja, hogy mi a tét. A lányok fantasztikus szezont hoznak, senkinek a megítélése nem ezen a mérkőzésen múlik. Nagy csatára számítok, hoznunk kell a védekezést, és bízom benne, hogy az elmúlt évek legnagyobb közönsége előtt sikerül behúznunk a bronzérmet!

– zárta gondolatait a pécsi vezetőedző.

A NKA Universitas PEAC – DVTK bajnoki mérkőzés 19 órakor kezdődik, kapunyitás 18 órától. Ahogy az a pécsi klub hivatalos honlapján olvasható, a diákok és a nyugdíjasok ingyenesen megtekinthetik a találkozót, a felnőttek pedig 1500 Ft-os áron válthatnak belépőjegyet. Azok a szurkolók, akik pedig a PMFC – Békéscsaba mérkőzésről érkeznek és felmutatják bérletüket, – vagy a futballmeccsre váltott belépőjegyüket – további kedvezményt kapnak és 1000 Ft-ért tekinthetik meg a bronzmérkőzést a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a két klub együttműködésének keretén belül. Valamennyi sportbarátot szeretettel vár a PEAC együttese, a bronzcsatára kilátogatók számára pedig meglepetéssel készülnek!

Hirdetés