Hirdetés
Európa

Bologna ellen lép pályára a Győr:

:

Fotó: Krizsán Csaba

Hirdetés

Az Euroliga 9.fordulójában a SERCO UNI Győr a Virtus Segafredo Bologna otthonában lép pályára. A találkozó előtt Olaszországból Fűzy-Antalovoics Adél nyilatkozott.

A Győr egy nagyon fontos győzelmet követően indult el otthonról, a TARR KSC Szekszárd ellen 72-71 arányban arattak sikert. Először erről beszélt a győri másodedző.

Egy csapatként játszottunk. Hiába vertek meg valakit védekezésben, jött a segítség és foggal-körömmel harcoltunk egymásért. Ez a csapatvédekezés hozta meg a végére az eredményt. Nagyon kellett Nagy Dorci játéka a kispadról és Cyesha Goree kiváló védekezése centerposzton. Örülök, hogy végre sikerült egy végjátékot megnyernünk, nagyon kellett ez a győzelem nekünk. Motiváltak vagyunk!

A Virtus Segafredo Bologna a következő ellenfele a Győrnek, akikkel október 10-én játszottak. Azon a találkozón bolognai siker született 85-74 arányban. A visszavágót Olaszországban rendezik, így vendégként tudna meglepetést okozni a SERCO UNI Győr.

Könnyű utunk volt, amiért köszönet a klubnak. Nem egész nap utaztunk, így a lányok kipihenten fognak pályára lépni holnap. Kisebb nehézség, hogy nem abban a csarnokban edzettünk, ahol játszani fogunk. Ennek ellenére kiváló volt a másik terem is, jó hangulatban telt az edzés. Ivana Dojkic az előző mérkőzésen betegség miatt nem játszott, de mi készülünk, hogy ő pályára fog lépni. Nincsen jó szériában a Bologna, biztos vagyok benne, hogy ők is nagyon akarnak nyerni. Nekünk Zandalasini játékára kell különösen készülnünk, őt otthon jól sikerült levédenünk, de Andre-ra kevésbé fókuszáltunk, aki 22 pontot dobott a festéken belülről és ezt most nem engedhetjük meg. Fontos lesz a tranzíciós játékukat megakadályoznunk, hiszen nagyon nagy tempót diktál a Bologna. Mi motiváltan és minden erőnket beletéve fogunk a pályára lépni.

Fotó: FIBA.basketball – Nagy Gábor

Hirdetés