Hirdetés
Archivum

Bombaigazolás Kassán: Crystal Langhorne!:

:

Hirdetés

Nem mindennapi átigazolásról érkeztek hírek Kassáról. A Washington Mystics sztárcentere Crystal Langhorne ugyanis a Kassa együttesét erõsíti az EuroLiga rájátszásában.

Langhorne az idei évadban Candice Parker felépültéig a Jekatyerinburg alakulatánál pattogtatott, ahol az EuroLigában 8 mérkõzésen 12,4 pontot és 4,8 lepattanót átlagolt. A Washington Mystics 189cm magas játékosa a WNBA 2010-es szezonjában 34 mérkõzésen átlagban 16,3 pontot és 9,7 lepattanót termelt.

Langhorne a washingtonmystics.com oldalnak nyilatkozva elárulta, hogy új klubja az EuroLiga rájátszásában számít a szolgálataira és attól függõen, hogy meddig jutnak a sorozatban, 3-5 hetet kell a Kassa rendelkezésére állnia.

A Kassa az EuroLiga alapszakaszában a Pécs csoportjában szerepelt és 50%-os, 5/5-ös mérleggel zártak. Stefan Svitek együttese a rájátszás elsõ körében a Bourges gárdájával találkozik. Kiegyenlített párharcra van kilátás, ahol ha Langhorne-t be tudják építeni, igen nehéz helyzetbe kerülhet a francia gárda.

Langhorne a washingtonmystics.com nyilatkozva csak Candice Dupree-t említi, mint tengerentúli csapattársa, amelybõl arra lehet következtetni, hogy a szlovákok megváltak Charde Houston-tól. Egyelõre a Kassa még nem kommunikálta a játékosmozgásokat.

Hirdetés