Hirdetés
Magyarország

Böröndy Vivien bemutatkozó interjúja az NKE-FCSM Csatánál:

:

Hirdetés

Szombaton jelentette be az NKE-FCSM Csata Böröndy Vivien szerződését. A játékossal korábban már közöltünk egy részletes beszélgetést, nagyobb kitekintéssel a 3×3-as szakágra. Az alábbiakban pedig az NKE-FCSM Csata hivatalos felületein megjelent  bemutatkozó interjú olvasható.

Hogy zajlott a klubváltás?

Bevallom, nagyon jól esett a klub megkeresése, miszerint szeretnék, ha a következő szezonban Csata-színekben szerepelnék. Rendkívül motiváltnak érzem magam az új lehetőség miatt és várom, hogy elkezdődjön a következő idény.

Milyen kép alakult ki benned az NKE-FCSM Csatáról?

Nagyon szimpatikus a klub. Remek játékosok alkotják, profi a szemléletmód. Tetszik a klubot körülvevő atmoszféra. A szakmai stáb is jól végzi a munkáját, hiszen évről évre sikeresebb és jól működő csapatot kovácsolnak össze.

Lesznek itt ismerőseid az első edzésen?

Természetesen. A csapatkapitánnyal, Horváth Bettivel például volt már többször is szerencsém Magyarországot képviselni és közös célért küzdeni a különböző válogatott csapatokban. Mindig szerettem vele játszani, remek irányítónak tartom. De rajta kívül is lesznek ismerősök. A kosárlabda társadalom nagyon kicsi, szinte mindenki ismeri egymást.

Milyen célokkal érkeztél?

Szeretném kihozni magamból a legtöbbet és segítségére lenni a csapatnak, amennyire csak lehet. Eleget szeretnék tenni az edzői utasításoknak, de saját magamat is fejleszteni fogom.

Aki ismer Téged kosaras berkekben, tudja, hogy Kiwi az egyik beceneved. Ezt hogyan kaptad?

Amikor Sopronban elkezdtem kosarazni, két Vivi is volt a csapatban, így valamelyikünknek ki kellett találni egy másik becenevet. Az edzőm mondta, hogy legyek Kiwi. Rímel a Vivire, úgyhogy könnyen rámragadt.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés