Hirdetés
Archivum

Böröndy Vivien hosszabbított a Vasas Akadémiával:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Böröndy Vivien meghosszabbította szerzõdését a klubbal. Részletek a Vasas Akadémia közleményében.

Fotó: Vasas Akadémia  - vasasbasket.hu

Fotó: Vasas Akadémia – vasasbasket.hu

Forrás: Vasas Akadémia – vasasbasket.hu

Meghosszabbította szerzõdését a Vasas Akadémia felnõtt csapatával Böröndy Vivien, aki harmadik szezonjára készül a piros-kékek színeiben. A huszonnégy éves játékos évek óta emblematikus alakja a Vasasnak, amely elmondása szerint második családjának számít.

“Úgy gondolom, a szakmai stáb remek munkát végez, így minden feltétel adott ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Ráadásul mindezt egy remek közösségben tehetjük meg. Nagyon szeretek itt lenni a Vasasban, ezért nem is volt kérdés, hogy hosszabbítok, és maradok jövõre is. A következõ szezonra nézve a céljaim, hogy fontos, megbízható tagja legyek a csapatnak, segítsem õket a pályán, és azon kívül is. Szeretnék maximálisan eleget tenni az edzõi utasításoknak, valamint minél több meccset nyerni. Annyira örülök, hogy belecsöppenhettem egy ilyen társaságba, ahol mindenki szereti a másikat, hisz tényleg olyan vagyunk, mint egy nagy család, és úgy gondolom ez a pályán is elõnyt jelent” – mondta Böröndy Vivi.

“Huszonnégy éves kora ellenére Vivi csapatunk egyik rutinos tagjának számít. Emberileg, hozzáállásban és harciasságban is példaértékû, ami nagyon jó motivációt ad fiatal játékosainknak. Vivi jövõre a harmadik szezonját fogja kezdeni a Vasasban, ezért nyugodtan mondhatjuk, hogy igazi Vasasos lett, aki szereti ezt a csapatot, és mindent megtesz érte, valamint annak sikeréért. Fontos pillére a csapatunknak, hiszen több poszton is bevethetõ, ráadásul védekezésben is kimondottan fontos a számunkra. Nagyon boldogok vagyunk, hogy õ is velünk folytatja a közös munkát” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetõje, Krivacsevics Dragoljub.

Forrás: Vasas Akadémia – vasasbasket.hu

Hirdetés