Hirdetés
Európa

Boros Dorka és Fülöp Kata is hosszabbított az Oaklands Wolves csapatával:

:

Hirdetés

A brit ligában (WBBL) szereplő Oaklands Wolves a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Boros Dorka és Fülöp Kata is hosszabbított a klubbal.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a WBBL Cup mérkőzéseivel november 7-én Nagy-Britanniában is kezdetét veszi a női kosaras évad. A klubok elkezdték kihirdetni a 2020/2021-es kereteiket. Minap az Oaklands Wolves együttese is megtette ezt. Hivatalossá vált, hogy Boros Dorka és Fülöp Kata is hosszabbított a klubbal.

Az elmúlt szezonban a versenyrendszerek leállításakor az Oaklands Wolves 4 győzelemmel és 12 vereséggel rendelkezett a bajnokság leállításakor. A lehető legrosszabbkor jött a kényszerszünet, hiszen felszálló ágban volt a csapatuk. Még március 7-én a világjárvány árnyékában az utolsó mérkőzésüket a BA London Lions ellen 64-39-re megnyerték. A 18 pontot és 7 lepattanót jegyző Boros Dorkát pedig a forduló legjobb ötösébe is beválasztották. A teljes évadot nézve 7.5 pontot, 3.5 lepattanót és 1.9 gólpasszt átlagoló magyar játékossal a leállás alatt nagyinterjút is készítettünk lapunkban.

Fülöp Kata egy sérülésekkel terhelt időszak után tért vissza. Az elmúlt WBBL szezonban 3.1 pontot és 4 lepattanót átlagolt.

Hirdetés