Hirdetés
Archivum

Boros Dorkáék közel a WBBL rájátszásához:

:

Hirdetés

Ahogy arról szombaton nagy terjedelemben beszámoltunk, az Oaklands Wolves egyre jobb formába lendül és immár 6. gyõzelmüket ünnepelhették. Érdemes rövid pillanatást vetni a brit liga, a WBBL tabellájára. Boros Dorka csapata ugyanis a szombati sikerével óriási lépést tett a rájátszás felé.

Fotó: Facebook - Oaklands Basketball

Fotó: Facebook – Oaklands Basketball

Az Oaklands Wolves 77-66-ra verte szombaton a Newcastle Eagles gárdáját. A fenti kép is ezt követõen készült, hiszen volt mit ünnepelni. Ez az értékes diadal azt jelenti, hogy Boros Dorkáék a legutóbbi hét meccsüket tekintve hatszor gyõztesen hagyták el a pályát. A sikerükkel a tabellán a hetedik helyre léptek elõre. Jelenleg 6 gyõzelemmel és 9 vereséggel rendelkeznek. Ugyanúgy, ahogy a hatodik helyezett Newcastle Eagles. A nyolcadik BA London Lions gárdájánál pedig már egy sikerrel többet gyûjtöttek.

Fotó: Facebook - Oaklands Basketball

Fotó: Facebook – Oaklands Basketball

A WBBL alapszakaszának küzdelmei most kisebb pihenõre vonulnak. A következõ játéknap március 16. lesz. Az Oaklands Wolves gárdájára az alapszakaszban még hét meccs vár. Ebbõl hármat vívnak olyan gárdák (Essex Rebels, Durham Palatinates, Caledonia Pride) ellen, akik mögöttük vannak a tabellán és a játékerõt tekintve reálisan legyõzhetõek. Ha ellenük nem éri kellemetlen meglepetés az Oaklands Wolves alakulatát, akkor jó eséllyel ott lesznek a rájátszásban. Az egyéni statisztikákat tekintve Boros Dorka 15 mérkõzésen lépett pályára, ezeken 5.53 pont, 3.27 lepattanó és 1.07 gólpassz az átlaga.

Tabella

Hirdetés