Hirdetés
Archivum

Breanna Stewart a Dinamo Kurszk játékosa lesz:

:

Hirdetés

Napjainkban népszerû formátum, amikor autóban vezetés közben készül interjú. Az ESPN online felületének is van ilyen mûsora, melynek legutóbbi adásában a Seattle Storm és az amerikai válogatott klasszisa Breanna Stewart szerepelt. Egy fontos bejelentést hozott az interjú.

A beszélgetés az ilyenkor megszokott mederben zajlott. Stewart bemutatta frissen vásárolt Maseratiját, mely gyermekkori álma volt és idén tavasszal nyílt lehetõsége valóra váltani. Ahogy haladtak az autóval igen drága házak mellett mentek el és a beszélgetés során a riporter felvetette, hogy egy ilyen megvásárlásához legalább Oroszországban kellene játszani. A Seattle Storm sztárja pedig helyeselt és közölte, hogy a következõ szezonban valóban ott fog szerepelni.

Breanna Stewart-nál rákérdezett a riporter, hogy beszélhetnek-e errõl nyilvánosan. Erre a válasz az volt, hogy már aláírta a szerzõdést, így lényegében hivatalos a megállapodás: a Dinamo Kurszk játékosa lesz. Stewart elsõ európai évére készül. Eddig az Egyesült Államokon kívül Kínában játszott, melyrõl videós riportot korábban lapunk hasábjain is megosztottunk.

A Dinamo Kurszk az elmúlt szezonban elhódította az Orosz Kupát, de nem tudta megvédeni címét az Euroligában. A bajnokságban pedig ismét ezüstérmesek lettek a Jekatyerinburg mögött. Egyelõre a klub jövõ évi terveivel kapcsolatban az egyetlen hivatalos bejelentés Lucas Mondelo szerzõdés-hosszabbítása. Lapértesülések Angel McCoughtry, Epiphanny Prince, Nneka Ogwumike és Anna Cruz távozását valószínûsítik.

Hirdetés