Hirdetés
Archivum

Breanna Stewart ünnepi kosárlabda tábora:

:

Hirdetés

Otthon töltötte a két ünnep közötti rövid idõszakot Breanna Stewart. A Seattle Storm, az amerikai válogatott és a Dinamo Kurszk sztárjának rövid pihenõje nem telt tétlenül. Egykori iskolájában tartott tábort kisgyermekeknek.

Fotó: syracuse.com

Fotó: syracuse.com

Régóta dédelgetett álma Breanna Stewart-nak, hogy szülõvárosában, North Syracuse-ban gyermekeknek egy kosárlabdával kapcsolatos rendezvényt tudjon tetõ alá hozni. Sûrû idõbeosztása miatt azonban erre eddig nem volt módja. Idén õsszel egykori testnevelõ-tanára közremûködésével, illetve szülõi és baráti segítséggel megvalósulhatott a világklasszis játékos elsõ kosárlabda tábora.

Az esztendõ utolsó elõtti napján december 30-án, Breanna Stewart 300 kisgyermeknek vezényelhetett edzést egykori iskolája tornatermében. Mondani sem kell, a helyszíni beszámolók szerint óriási élmény volt a kicsiknek az esemény. Minden résztvevõ a maradandó élményen és a számtalan közös fényképen túl ajándék pólóval is gazdagodott.

Fotó: syracuse.com

Fotó: syracuse.com

Stewart elsõsorban szórakoztató, játékos feladatokat gyûjtött össze. Nem is feltétlenül a toborzás volt a lényeg, hanem az, hogy mozgásra, közösségi élétre ösztönözze a fiatalokat. Visszaadjon valamit a városnak és megmutassa, hogy North Syracuse-ból indulva milyen sokáig lehet jutni. Ahogy a lenti összefoglaló videó is mutatja, ezt biztosan elérte.

Hirdetés