Hirdetés
Archivum

Bria Hartley-t is bemutatta hivatalosan a Fenerbahce:

:

Hirdetés

Cecilia Zandalasini szerzõdtetése után egy másik korábban már kiszivárgott átigazolást jelentett be hivatalosan a Fenerbahce. Bria Hartley érkezik a török bajnokhoz.

Fotó: fenerbahce.org

Fotó: fenerbahce.org

A pályafutása korábbi szakaszában Sopronban is megforduló Bria Hartley az elmúlt idõszakban többször a címlapokra került. A neve felmerült a francia válogatott kapcsán. Hogy ez az együttmûködés miként alakul, azt egyelõre nem lehet tudni. Az azonban biztos, hogy a francia szövetségi kapitány Valérie Garnier játékosa lesz Hartley. A Fenerbahce-nál folytatja ugyanis a pályafutását klubszinten.

Várható volt, hogy Hartley ismét megmutathatja magát egy Euroligás csapatnál. Ebben a sorozatban majd Sopronba is visszatér, hiszen a Fener a magyar bajnok csoportjában szerepel. A remek adottságokkal rendelkezõ amerikai játékos 19.4 pontos átlaggal a török élvonal legponterõsebbjének bizonyult. Az Európa Kupában pedig 17.6 pont, 4 lepattanó és 4 gólpassz lett az átlaga csapata 14 meccsén. Ezzel a teljesítménnyel egészen a negyeddöntõig vezette a Mersin-t.

Hirdetés