Hirdetés
Magyarország

Briann January és Aleksandra Crvendakic várakozásai a pénteki Sopron – Lyon meccs előtt:

:

Hirdetés

Pénteken kerül sor a női kosárlabda Euroliga negyeddöntő párharcainak második mérkőzéseire. A Sopron Basket 94-66-os sikerével 28 pontos előnyt épített fel a Lyon ellen. A soproni klub videós riportjában Briann January-t és a tavaly Lyonba szerződő Aleksandra Crvendakicsot kérdezték a pénteki visszavágóról.

Azt várjuk, hogy nekünk fognak jönni és nagyon keményen játszanak majd. Nagyon jó csapatuk van, ezzel tisztában vagyunk. Tudjuk, hogy ennek a sorozatnak még közel sincs vége, mert megvan a képességük, hogy nagyon jól játszanak és pontokat szerezzenek. Koncentráltnak kell maradnunk és készen kell állnunk arra, hogy még jobban teljesítsünk a második találkozón, hogy le tudjuk zárni a párharcot.

– mondta a várakozásairól Briann January, aki így foglalta össze a legfontosabb pénteki feladatokat:

Jól kell védekeznem, hiszen ahogy már említettem, rengeteg jó dobó van a csapatukban, ezért a pálya mindkét végén agresszívnak kell lennünk és ez mindenkire vonatkozik a csapatban. Minden alkalommal, amikor pályára lépük, a győzelemért játszunk, szóval ezt célozzuk meg. Koncentráltan és felkészülten megyünk ki a pályára, győzni szeretnénk. Ezért dolgozunk, ez a legfőbb célunk!

Aleksandra Crvendakic elismerően nyilatkozott a Sopron játékáról. “A csapat szemszögéből nézve a Sopron sokkal szervezettebb, mint mi. Már hónapok óta nem vagyunk jó ritmusban. Vannak problémáink és természetesen sérültjeink is. A Sopron tényleg nagyszerűen játszott, tartották magukat a tervhez. Úgy gondolom, hogy ez hiányzott az én csapatomból. Készen állunk, hogy egy teljesen más képet mutassunk pénteken és hogy sokkal jobb kosárlabdát játsszunk.” – mondta a szerb klasszis, aki hangsúlyozta: szeretnének bizonyítani pénteken:

A következő mérkőzésen mindenképpen meg akarjuk mutatni, hogy sokkal jobban is tudunk játszani. Jobban kell játszanunk, hogy megmutathassuk, miért is vagyunk itt a negyeddöntőben.  

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés