Hirdetés
USA

Briann January köszönti a connecticuti végzősöket:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban a diplomaosztókat csak virtuálisan lehet megtartani. Igyekeznek ettől függetlenül a sportegyesületek is köszönteni a végzősöket. A Connecticut állambeli hallgatókat Briann January üdvözölte.

Mint ismert, az elmúlt európai szezont Sopronban töltő és hazánkba visszatérő Briann January a tengerentúlon februárban váltott csapatot és hagyta el két év után a Phoenix Mercury-t. A pályafutását a Connecticut Sun kötelékében folytatja, ahol alapemberként számítanak a szolgálataira. Nem véletlen, hogy a klub hivatalos felületein ő köszönthette a végzősöket.

A WNBA-t tekintve két remek szezonja volt Phoenix-ben January-nek. Az első évében 33 mérkőzésen 27.1 perc alatt 7.0 pontot, 2.1 lepattanót és 3.3 gólpasszt átlagolt. A második szezonjában, azaz 2019-ben 32 meccsen 26.6 perc alatt 6.5 pontot, 1.3 lepattanót és 3.3 gólpasszt jegyzett. Ugyanakkor a téli igazolások, Skylar Diggins-Smith és Bria Hartley megszerzése azt mutatta, hogy a Mercury stábja felfrissítené a külső posztokat.

Hirdetés