Hirdetés
USA

Briann January megérkezett a WNBA floridai buborékjába

Hirdetés

Briann January szombaton megérkezett a floridai Bradentonba, a WNBA speciális “buborékjába”. Mint ismert, a szezon előtt elvégzett Covid-19 tesztek alkalmával a Connecticut Sun két játékos lett pozitív. Az egyikük az európai szezonra Sopronba visszatérő Briann January volt.

A liga szigorú járványügyi szabályai szerint két negatív teszt felmutatása után kelhet egy játékos útra a floridai buborék felé. January esetében ezek hatósági igazolása múlt héten megtörtént és szombaton meg is érkezett Bradentonba – jelentette a Connecticut Sun Twitter oldala. Itt négy nap karantén vár rá, újabb tesztet végeznek rajta és a tervek szerint ezt követően csatlakozhat a társaihoz.

A tavaly döntőig menetelő Connecticut Sun még nem nyert mérkőzést idén. Legutóbb szombaton a Minnesota Lynx ellen játszottak. Ekkor 78-69-re kaptak ki. A mérkőzés utáni nyilatkozatában Curt Miller vezetőedző is beszélt January érkezéséről. Reményét fejezte, hogy szerdán már csatlakozhat a csapathoz és teljes kerettel folytathatják a munkát.

Fotó: Connecticut Sun