Hirdetés
Magyarország

Briann January: Oda kell figyelnünk a részletekre:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Szerdán a bajnoki döntő második mérkőzésén a Sopron Basket Szekszárdon lép pályára. A találkozó felvezetéseként a klub videós összeállításában Briann January nyilatkozott.

A döntő igencsak magas hőfokú első mérkőzésén 73-71-es soproni siker született.

Ez a döntő! Erről szól itt a kosárlabda! Amikor idejöttünk, tudtuk, hogy mindent bele fognak adni, fizikális, kemény játékot fognak játszani és mindent kiadnak magukból. Erre számíthatunk a következő mérkőzésen is, de nekünk jobbnak kell lennünk. Oda kell figyelnünk a részletekre, keményen kell játszanunk és mindent úgy kell csinálnunk, ahogy képesek vagyunk rá, ha győzni akarunk a pályájukon.

– mondta Briann January.

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

A szombati találkozón mindkét fél nagy energiákat mozgósított. A félidőben 13 ponttal vezetett a Sopron, de a harmadik negyedben ebből 8 pontot lefaragott a Szekszárd. Ezzel jóval szorosabb mederbe terelve az összecsapást. Hasonlóra számítanak a bajnoki címvédőnél szerdán is.

“Nagy energiával fognak belemenni a meccsbe, a szurkolóik ott lesznek mögöttük, ahogy a mieink ott voltak szombaton. Ugyanazt várom, amit legutóbb is láthattunk. Kemény, fizikális játékot. Nekünk élesebbnek kell lennünk. Továbbra is magunkra kell koncentrálnunk, hogy jobban menjen a játék és tudom, hogy sokkal jobban is tudunk játszani, mint ahogy az első meccsen tettük. Ezt mindenki tudja a csapatban, szóval ezt fogjuk tenni.” – összegzett a soproniak irányítója.

Hirdetés