Hirdetés
Magyarország

Briann January újra bekapcsolódhatott a munkába Sopronban:

:

Hirdetés

A Sopron Basket hivatalos honlapja adta hírül, hogy Briann January újra edzésbe állhatott.

Mint ismert, a Sopron Basket rutinos amerikai irányítója Gironában szenvedett comb-hajlító húzódást. A második negyedben kellett lecserélni és ezt követően sem azon a találkozón, sem egy héttel később Lyonban nem tudott pályára lépni. Eközben pedig a zalaegerszegi bajnoki összecsapást is kénytelen volt kihagyni.

“A novemberi szünetben a csapat fele a magyar és a szerb válogatottat erősítette a selejtezőkön, vezetőedzőnk Alízzal és Sárával az U20-as válogatott összetartásán járt Székesfehérváron, Briann és Zsófi kisebb pihenőt kapott, míg a többiek egyéni edzésekkel készültek. Szerda reggel már együtt edzett a csapat, és jó hír, hogy Briann is újra bekapcsolódhatott a munkába.” – fogalmaz a soproni klub honlapja.

January az Euroligában három találkozó alapján 29.8 perc alatt 9.0 pontot, 3.0 lepattanót, 4.0 gólpasszt és 1.7 szerzett labdát átlagol. A számait azonban úgy érdemes nézni, hogy Gironában mindössze 15 percet tudott vállalni. A bajnokságban hat mérkőzésen 26 perc alatt 8.2 pont, 5.7 gólpassz és 2.2 lepattanó az átlaga.

A válogatott szünetben tette közzé a Sopron Basket Briann January-val készített bemutatkozó nagyinterjúját, mely ITT tekinthető meg. A Sopron Basket szombaton a Vasas Akadémia ellen lép pályára a bajnokságban. A magyar bajnok pénteken egy ötletes csapatépítő programon vett részt.

Fotó: Sopron Basket – Tóth Zsombor

Hirdetés