Hirdetés
Magyarország

Brianna Fraseré a hétvége legjobb teljesítménye-indexe:

:

Hirdetés

A hétvégén öt mérkőzést rendeztek a hazai élvonal 11. fordulójában. Az alábbiakban az egyéni teljesítmények tükrében tekintünk vissza a találkozókra.

A teljesítmény-indexet tekintve a legmagasabb értéket Brianna Fraser a Vasas Akadémia játékosa érte el. Egészen pontosan 42-es VAL-mutató szerepel a statisztikai lapján. A Vasas ugyan 96-84-re alulmaradt a ZTE otthonában, de Fraser 31 pontot és 12 lepattanót elérve kiemelkedett a mezőnyből.

Fotó: kosarsport.hu

A TFSE együttesében folytatta remeklését Alisia Jenkins. 34-es teljesítmény-index értékkel zárt a BEAC elleni 77-75-ös siker alkalmával. 22 pontot, 10 lepattanót és 4 gólpasszt jegyzett.

Maja Skoric szintén 34-es VAL-mutatót ért el. A DVTK Pécsett aratott kiütéses 95-63-as sikert, mely során a szerb válogatott játékos 15 pontot, 11 lepattanót és 7 gólpasszt szorgoskodott össze.

Ivana Dojkic teljesítmény-indexe az Atomerőmű KSC Szekszárd hasonlóan magabiztos sikere alkalmával szintén 34-es lett. A szekszárdiak a Győr csapatánál bizonyultak jobbnak 102-69 arányban, amikor a horvát klasszis 22 pontot ért el és kiosztott 8 gólpasszt is.

A DVTK két játékossal képviselteti magát ebben a kis összeállításban, ami jól megmutatja, hogy milyen kiemelkedő teljesítményeket hozott a vasárnap esti siker. Shatori Walker-Kimbrough 33-as VAL-mutatóval zárt, aminek az alapját a 26 pontja és 4 lepattanója adta. Walker-Kimbrough öt triplát értékesített hét kísérletből.

 

Hirdetés