Hirdetés
Magyarország

Brianna Kiesel: “Amikor kimegyek a pályára, a maximumot igyekszem nyújtani”:

:

Hirdetés

Az idei szezon egyik nagy visszatérője hazánkban Brianna Kiesel. Az amerikai irányító a 2016/2017-es évadban erősítette a Győrt, melynek mezét az előttünk álló évadban is magára öltheti. Kiesel hétvégén a Sió Kupa legeredményesebb játékosa lett. A visszatéréséről a győriek videós magazinjában nyilatkozott.

“Rengeteg emlékem van. Nagyon jó élmény volt, így könnyű szép emlékeket felidézni.” – mondta az első győri évéről Kiesel. “Az itteni élmények, az edzéssel, csapattal töltött idő már akkor is és most is nagyon jó hellyé teszik Győrt.”

A 170 cm magas iránytó lengyel és svéd kitérő után tért vissza Magyarországra. A csonka szezonban az Artego Bydgoszcz gárdáját erősítette. A lengyel élvonalban 21 mérkőzésen 15,0 pont, 5,8 gólpassz volt az átlaga 21 találkozón. Az Európa Kupában pedig 10 meccsen 14,3 pontot és 7,4 gólpasszt átlagolt.

“Győr után Lengyelországba mentem kér évre, majd játszottam Svédországban szintén két évet. Most ismét Magyarországon vagyok. Közben eljegyeztek. Visszaköltöztem Marylandbe, szóval rengeteg minden történt. Nagyon izgatott vagyok, hogy újra itt lehetek Győrben.” – mondta Kiesel, akinek némileg más szerepe lesz, mint a 2016/17-es évadban. Ezúttal rutinos vezérként számítanak a szolgálataira.

Már az egyetemen is csapatkapitány voltam, vezettem a csapatot. Azért dolgozom keményen, mert azt akarom, hogy a csapattársaim is keményen dolgozzanak. Amikor kimegyek a pályára, a maximumot igyekszem nyújtani, hogy a csapatom is képes legyen mindent beleadni és egymásért küzdeni, akárcsak én.

Hirdetés