Hirdetés
Archivum

Brittney Griner volt az Euroliga 3. fordulójának legjobbja:

:

Hirdetés

A FIBA szakírói a statisztikai mutatók alapján összeállították az Euroliga harmadik fordulójának All-Star ötösét. A leghatékonyabb teljesítmény Brittney Griner (UMMC Jekatyerinburg) nevéhez fûzõdött.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Orosz presztízsrangadón az UMMC Jekatyerinburg az erõviszonyoknak megfelelõen 80-51-re legyõzte a Nagyeszda Orenburgot. A címvédõ jekatyerinbugi együttes centere Brittney Griner mindössze 25 percet töltött a pályán, de így is 23 pont, 7 lepattanó, 3 kiosztott blokk és 2 szerzett labda került a statisztikai lapjára. A 13 mezõnykísérletébõl 10 sikeresnek bizonyult. A teljesítmény-indexe kiemelkedõ 30-as lett.

Bekerült az All-Star ötösbe a Sopron Basket ellen extra meccset hozó Anastasiya Verameyenka. A Fenerbahce fehérorosz centere 22 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el. Megtaláljuk a legjobbak között a Salamanca irányítóját Silvia Dominguez-t, aki a TTT Riga legyõzésekor 16 ponttal és 6 gólpasszal zárt.

A CCC Polkowice színeiben a Castors Braine ellen remekelt Tiffany Hayes. A lengyelek amerikai légiósa úgy ért el 23 pontot, hogy a 9 mezõnykísérletébõl 8 sikeres lett. A Carolo Basket gárdájából Queralt Casas teszi teljessé a harmadik forduló legjobb ötösét. A spanyol irányító statisztikai lapján 14 pontot, 7 gólpasszt, 6 lepattanót és 3 szerzett labdát találunk.

Hirdetés