Hirdetés
Archivum

Budácsik Dorottya hosszabbított a Vasasnál:

:

Hirdetés

Pénteken a Vasas Akadémia közleményben jelentette be, hogy a felnõtt csapata meghosszabbította szerzõdését fiatal magasemberével, Budácsik Dorkával.

Fotó: Vasas Akadémia

Forrás: Vasas Akadémia Sajtóközlemény

Meghosszabbította szerzõdését a Vasas Akadémia felnõtt csapata fiatal magasemberével, Budácsik Dorkával.

“Mondhatni második családom a Vasas, hiszen majdnem minden itt dolgozó edzõ tanított már az évek során. Sok játékossal együtt lépünk korosztályról korosztályra, akikkel rengeteg idõt töltünk együtt, és válunk profi kosarasokká. Ez a légkör és hangulat az ami itt tart, az pedig, hogy mind e mellett nagyon sokat lehet fejlõdni, már csak hab a tortán. Krivi bácsiék megadták a lehetõséget, hogy a felnõtt élmezõnyben is bizonyítsak, remélem jövõre még többet hozzá tudok majd tenni a csapat sikereihez” – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Budácsik Dorottya.

“Dorka egy nagyon fiatal és tehetséges játékosunk, aki abszolút Vasas nevelés. Nem régóta kosarazik, ám e rövid idõ alatt is nagyon magas szintre jutott, hiszen amellett, hogy felnõtt keretünk tagja, az utánpótlás válogatottak egyik fontos magasembere. Óriási potenciált látunk az õ játékában és karrierjében, éppen ezért nagyon örülünk, hogy egy hosszabb távú együttmûködést sikerült kötnünk. Bízunk abban, hogy Dorkával hosszú évekre bebiztosítottunk egy magas posztot. Jelen pillanatban mi jobban hiszünk Dorkában, mint Dorka önmagában, azonban amint kellõ rutint és önbizalmat szerez, valamint elhiszi azt, hogy mire képes, fontos szereplõje lesz a magyar kosárlabdázásnak, hiszen technikai tudása és fizikai adottságai megvannak hozzá” – mondta a Vasas Akadémia szakosztályvezetõje, Krivacsevics Dragoljub.

Hirdetés