Hirdetés
Archivum

Burse helyett Powell érkezett Krakkóba:

:

Hirdetés

Janell Burse gyermeket vár, így távozott Krakkóból. A kiváló légiós helyét egy nem kevésbé extra képességû honfitársa, Nicole Powell veszi át.

Rövid közleményben január másodikán jelentette be a Wisla Can-Pack Krakkó, hogy távozik a klubtól Janell Burse. Az idei évadban 8 EuroLiga mérkõzésen 10.8 pontot és 7.6 lepattanót átlagoló játékos a Seattle Times nõi kosaras blogjának nyilatkozva elárulta, hogy terhes ezért nem tér vissza Lengyelországba. A szerencsés apuka egy a lengyel ligában légióskodó amerikai játékos és Burse elmondása szerint nem elõre tervezett gyermekvállalásról van szó, de rendkívül boldog.

Burse helyét Nicole Powell veszi át a Krakkónál, így finoman szólva sem gyengült Jose Ignacio Hernandez alakulata. Powell egy esztendõvel ezelõtt a Fenerbahcéban az EuroLigában 15.8 pontos átlaggal zárt, úgy hogy a duplákat a sorozatban 47.6%-al értékesítette.

Powell udvariasan nyilatkozott bemutatásakor, mely során hangsúlyozta: csak jó dolgot hallott a krakkói alakulatról.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Mindenki nagyon kedves a klubnál. Õszintén szólva nem sokat tudtam a csapatról, csak azt, hogy jó eredményeket értek el és a korábbi játékosaik, akikkel beszéltem, mind csupa jó dolgokat meséltek. Egyik csapattársam mondta, hogy nagyon jó szurkolótábor van itt, már várom, hogy elõttük is bemutatkozzak. Jose Ignacio Hernandez remek szakember, örülök, hogy vele dolgozhatok. A céljaink a bajnoki cím megszerzése, de azzal is tisztában vagyok, hogy tavaly jól szerepelt a klub az EuroLigában.” – mondta Powell.

Hirdetés