Hirdetés
Archivum

Candace Parker 2011 elején visszatér Jekatyerinburgba:

:

Hirdetés

Maxim Ryabkov, a Jekatyerinburg ügyvezetõje a Fiba Europe portáljának adott nyilatkozatéban bejelentette, hogy a nyári váll és térdmûtéte után 2011 januárjától újra Jekatyerinburgban pattogtat Candace Parker.

Az EuroLiga gyõzelemre készülõ Jekatyrinburgnál is nehezen áll össze a csapat, a játékosaik jelentõs része érdekelt volt a WNBA végjátékában, míg a keret másik fele a világbajnokságra készül. Az oroszoknál emellett a sérülés miatt az egész nyarat kihagyó Candace Parker helyzete is kérdésessé vált.

Maxim Ryabkov, a Jekatyerinburg ügyvezetõje a Fiba Europe hírportáljának elmondta, hogy október 10-re szeretnék összeszedni a keretet, addigra a VB-n résztvevõ játékosok is bekapcsolódhatnak a munkába, Cappie Pondexter is megérkezik a WNBA szezont követõ éves pihenõjérõl és csatlakozik Sandrine Gruda is, aki a francia válogatottól való távozása után otthonában, Martinique szigetén próbálja rendbe hozni a térdét.

A legnagyobb kérdõjel Candace Parker jövõjével kapcsolatban merült fel. Az orosz sportvezetõ megnyugtatott mindenkit, hogy Karácsony után bevethetõ lesz a kiváló center és 2011 elején csatlakozik is a társaihoz. Addig Crystal Langhorne helyettesíti.

Hirdetés