Hirdetés
Archivum

Candace Parker és A’ja Wilson az NBA All-Star zsákolóverseny zsûrijében:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban nagy terjedelemben beszámoltunk, évrõl évre igyekeznek az NBA All-Star gálán a WNBA sztárjainak is több lehetséget adni. Abban a reményben, hogy ezzel is sikerül egy kicsit fokozni az érdeklõdést a liga küzdelmei iránt. A szombati zsákolóverseny zsûrijében Candace Parker és A’ja Wilson is helyet kapott.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Február 15. és 17. között az Észak-Karolinai Charlotte városa ad otthont az NBA 2019-es All-Star hétvégéjének. A zsákolóversenyre magyar idõ szerint szombatról vasárnapra virradóra kerül sor hajnali két órától. A résztvevõk Miles Bridges (Hornets), John Collins (Hawks) Hamidou Diallo (Thunder) és Dennis Smith Jr. (Knicks). A zsûriben Parker és Wilson mellett Alonzo Mourning, David Thompson és Dee Brown szerepel.

Idén a hírességek, közéleti személyiségek mérkõzésén (2019 NBA Celebrity All-Star Game) kapnak még nagyobb szerepet a nõi szakág ismert alakjai. Dawn Staley és Sue Bird edzõként szerepel majd az eseményen, míg A’ja Wilson és Stefanie Dolson játékosként. Eközben pedig az ESPN-nél fõállásban dolgozó Chiney Ogwumike lesz a közvetítés egyik szakkommentátora.

Hirdetés