Hirdetés
Archivum

Candace Parker-re 3-5 hét kihagyás vár:

:

Hirdetés

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Los Angeles Sparks elsõ elõszezon mérkõzésén Candace Parker mindössze három percet tudott pályán tölteni és térdsérülést szenvedett. Kedden hivatalossá vált, hogy a klasszis magas játékosra 3-5 hét kihagyás vár.

Fotó: Los Angeles Sparks

Fotó: Los Angeles Sparks

Kedden tartotta médianapját a Los Angeles Sparks, melyen nem volt ott Candace Parker. Igaz, nem a sérülése miatt, hanem kisebb betegség okán. Ettõl függetlenül a kiváló center egészsége meghatározó téma maradt egész nap, hiszen a klub éppen a sajtóeseménye elõtt hozta nyilvánosságra, hogy a bal térdében keletkezett szombati sérülése miatt 3-5 hét kihagyás vár a sztárra. Ez azt jelenti, hogy május 26-án, a Las Vegas Aces elleni hazai szezonnyitón biztosan nem lehet ott. Legkorábban június elején láthatják a szurkolók.

Parker sérülése nem jön jókor, de ilyenkor értékelõdik fel igazán Chiney Ogwumike szerzõdtetése, aki testvérével Nnekával megoldhatja a magas posztokat. Különösen úgy, hogy a Draft-ról kifejezetten képzett center érkezett hozzájuk Kalani Brown személyében. A Sparks rotációjában bõven van belsõ posztos játékos. Már a klubnál dolgozik az oroszok szupertehetsége Maria Vadeeva. Igaz, neki az Európa-bajnokságra haza kell térnie. A Sparks Európából még két játékost vár. Az olasz bajnoki cím után kisebb pihenõt kapott Jantel Lavender, aki palánk alatt szintén óriási segítség lehet. Chelsea Gray pedig még döntõt vív Törökországban.

A Sparks az elõszezonban legközelebb pénteken lép pályára, akkor a Pasadena City College edzõközpontjában a címvédõ Seattle Storm-ot látják vendégül.

Hirdetés