Hirdetés
USA

Candace Parker üzenete:

:

Hirdetés

A Los Angeles Sparks hivatalos felületein Candace Parker fogalmazta meg gondolatait a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Az Egyesült Államokban, ahogy szinte mindenhol, nagy problémát okoz a lakosság fegyelmezetlensége, az, hogy nem követik a hatósági előírásokat.

“Nehéz idők ezek, de rendben leszünk.” – biztatta rajongóit Candace Parker, majd hozzátette amire most szükség van, hogy csapattársak legyünk. Felelősségteljes, elővigyázatos magatartást követel meg ez a helyzet mindenkitől. A vírus terjedése csak úgy lassítható, hogy távolságot tartunk, ha otthonainkban maradunk – figyelmeztetett a Los Angeles Sparks centere.

Candace Parker szerint meg kell próbálni ebből a helyzetből is kihozni a legjobbat. “Tegyünk meg olyanokat, amikre korábban nem volt időnk.” – biztatja követőit a világklasszis játékos. Ki kell használni a technológia adta lehetőséget, amivel a teljes közösség tudja a kapcsolatot tartani. A legfontosabb pedig Candace Parker szerint is, hogy vigyázzunk egymásra, szeretteinkre.

Hirdetés