Hirdetés
Archivum

Candice Dupree az Euroliga alapszakasz legjobbjai között:

:

Hirdetés

Múlt héten zárult a nõi kosárlabda Euroliga 2018/2019-es kiírásának alapszakasza. A FIBA hivatalos felületein több összefoglalóval tekintenek vissza a 14 játékhét igencsak fordulatos küzdelemsorozatára. A közönség-szavazás mellett Paul Nielsen szakíró is kiosztotta egyéni díjait. Candice Dupree-t, a Sopron Basket légiósát méltatta összeállításában.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

Paul Nielsen szubjektív jegyzetében a legjobb “Golden Oldie”, azaz a legjobb veterán játékos Candice Dupree lett. A 35. életévét augusztusban betöltõ klasszisról a szakírói kiemeli, hogy milyen nagy energiákat mozgósítva játszik és mekkora hatása volt eddig a soproni csapatra.

Candice Dupree mellett nézzük a további kiemelt játékosokat. Az ismert szakírónál az MVP Alyssa Thomas (ZVVZ USK Praha), a legjobb fiatal Maria Vadeeva (UMMC Jekatyerinburg), míg a legjobb edzõ
Martins Zibarts (TTT Riga) lett. Paul Nielsen méltatta Marine Johannes-t (Bourges Basket), akit a “legizgalamasabb” játékosnak titulált.

A csapatokat tekintve csalódást keltõ gárdának a Famila Schio-t nevezte Nielsen. Kellemes meglepetésnek pedig a TTT Rigát.


 

Hirdetés