Hirdetés
Archivum

Candice Dupree becsatlakozott az Indiana Fever edzésmunkájába:

:

Hirdetés

A hétvégén közöltünk egy részletes összeállítást az Indiana Fever együttesérõl. A klub edzésmunkájába hétfõn csatlakozott be a Sopron Basket légiósa Candice Dupree.

Fotó: Facebook.com/indianafever/

Fotó: Facebook.com/indianafever/

Bár a klub talán nem élvez akkora médiafigyelmet, mint a nagyobb célokért küzdõ riválisaik, de természetesen az Indiana Fever-nél is javában zajlik a felkészülés az új évadra. Lesznek változások az összeállítást tekintve, melyekre építve egyértelmûen az elõrelépésben bíznak. Candice Dupree élõ szerzõdéssel rendelkezik 2019-re és rá természetesen meccsnyerõ vezérként számítanak. A tervek szerint már a csapat magyar idõ szerint kedd esti elõszezon meccsén a Chicago Sky ellen pályára is fog lépni.

A holtszezonban hosszabbított az együttessel Natalie Achonwa, a sérülés után idén visszatérõ Shenise Johnson és Erica Wheeler is. A Draft-tal nem volt szerencséjük, hiszen csak a harmadik választás jogát nyerték el. Így Teaira McCowan játékjogára tudtak lecsapni. Mellette Paris Kea és Caliya Robinson érkezett az újoncok közül. Hátráltatja a munkát Victoria Vivians térdsérülése, akire az egész évadban nem számíthatnak. Magyar szemmel még a Fever kapcsán ki kell emelni, hogy náluk követhetjük a szekszárdi Erica McCall szereplését is.

Fotó: Facebook.com/indianafever/

Fotó: Facebook.com/indianafever/

Hirdetés