Hirdetés
Archivum

Candice Dupree egy hónap pihenõt kapott Kassán:

:

Hirdetés

A WNBA csapatok honlapján mindig élvezetes olvasni az Európában játszó amerikai játékosok blogjait, mivel rengeteg érdekes háttér információt szerezhetünk be az EuroLiga csapatokról.

A Kassa vezéregyénisége Candice Dupree a Chicago Sky honlapjának írt szösszenetében például arról számol be, hogy a szlovák bajnoki döntõkig kimenõt kapott, mivel a bajnoki rájátszásban nincsen szükség a szolgálataira. A kiváló játékos két hétre tér vissza áprilisban a csapatához.

„Régóta nem jelentkeztem. Aki nem tudná, Szlovákiában játszom a Good Angels együttesében. Amikor ideigazoltam nem tudtam mi vár rám, de eddig nagyon élvezem az itt töltött idõt. Ez eddig a legjobb tengerentúli állomáshelyem. Egy nagyszerû csapathoz kerültem, remek edzõkkel és kiváló játékosokkal dolgozhatok. Az eredményekben minden elõzetes várakozást felülmúltunk. Lassan indultunk be az EuroLigában, 0-3-mal kezdtünk, aztán volt néhány változtatás a keretben és szépen belelendültünk.” – kezdte írását Dupree

Most estünk ki az EuroLigából. A legjobb nyolc között az egyik legjobb európai csapat a Jekatyerinburg búcsúztatott minket. Nem mondom, hogy akkora öröm ilyen nagy „tornyok” ellen játszani… Az EuroLiga tehát véget ért számunkra, a klub vezetõje pedig egy hónap pihenõt adott. Elég lesz a szlovák bajnoki döntõ két hetére visszatérnem majd április elején. Ahogy a  szlovák bajnokságot nézem, mi vagyunk az esélyesek. Remélem, amíg Angel McCoughtry és én nem leszünk itt, a lányok folytatják a gyõzelmi szériánkat. Alig várom az elõttünk álló hónapot. Egy kis környezetváltozás jól jön, nemsokára megyek Lengyelországba az EuroLiga All-Star gálájára, majd jön egy kis pihenés Floridában a családdal.” – olvasható Candice Dupree írásában.

Hirdetés