Hirdetés
Archivum

Candice Dupree és Erica McCall az Indiana Fever bõ keretében:

:

Hirdetés

Május 5-én kezdõdnek hivatalosan a WNBA csapatok edzõtáborai. A klubok elkezdték kihirdetni az ide meghívott játékosok alkotta bõ kereteiket. Az Indiana Fever-nél természetesen a hazánkban szereplõ klasszisok, tehát Candice Dupree és Erica McCall is szerepel a névsorban.

Fotó: Twitter.com/IndianaFever/

Fotó: Twitter.com/IndianaFever/

Az Indiana Fever 17 fõs bõ keretet hirdetett. Ebben Pokey Chatman vezetõedzõ számíthat olyan klasszisokra, akiknek a helye a keretszûkítés után sem lehet kérdés. Ilyen például Kelsey Mitchell, az idei Drafton megszerzett zseniális adottságú center Teaira McCowan vagy éppen a rutinosabb sztárok, a Sopronban szereplõ Candice Dupree, de ide sorolhatjuk Natalie Achonwát is.

Nagy visszatérõje lesz a Fever-nek Shenise Johnson, aki a 2017-es súlyos térdsérülése után hosszú kihagyást követõen igyekszik újra felépíteni karrierjét. Hiányzója sérülés miatt azonban így is lesz a csapatuknak. Victoria Vivians márciusban Izraelben szenvedett kereszt-szalag szakadást. Õ idén nem léphet pályára a WNBA-ben.

Itthon sokan követik majd Erica McCall sorsát, akinek az elmúlt két évhez hasonlóan jó esélyei vannak a csapatba kerülésre. Igaz, McCowan érkezésével megváltozik a magas posztok rotációja. Bízzunk benne, hogy a következõ hetekben McCall meggyõzi majd Pokey Chatman-t. Az Indiana Fever három elõszezon meccset kötött le. Május 14-én a Chicago Sky ellen debütálnak.

Hirdetés