Hirdetés
Archivum

Candice Dupree és Yvonne Turner az Euroliga játéknap All-Star ötösében:

:

Hirdetés

Kedden megkezdõdtek az Euroliga 2018/2019-es kiírása során a negyeddöntõ párharcok. A mérkõzések statisztikai mutatói alapján a FIBA munkatársai összeállították a játéknap All-Star ötösét, melybe a Sopron Basket két klasszisa is bekerült.

Fotó: FIBA.Basketball

Fotó: FIBA.Basketball

A Sopron Basket sokáig emlékezetes küzdelemben verte a Bourges-t a negyeddöntõ elsõ felvonása során. Candice Dupree az utolsó másodpercekben szerezte a 66-65-ös sikert jelentõ találatot. Dupree összességében 16 ponttal, 6 lepattanóval és 5 gólpasszal zárt. A teljesítmény-indexe 20-as lett, amivel bekerült a legjobbak közé.

Szintén a játéknap kiemelkedõ egyéni teljesítményei között szerepel Yvonne Turner, aki 22 ponttal a soproniak legeredményesebbje lett. Ezen felül 4 lepattanó és 3 gólpassz szerepel a statisztikai lapján. A teljesítmény-indexe 19-es lett.

Dupree és Turner mellett Marine Johannes (Bourges Basket), Natasha Howard (Dinamo Kurszk) és Maria Vadeeva (UMMC Jekatyerinburg) teszi teljessé az All-Star ötöst. Az MVP-t ezúttal is a szurkolók szavazhatják meg a FIBA felületén IDE KATTINTVA.

Hirdetés