Hirdetés
USA

Candice Dupree szívhez szóló levele:

:

Hirdetés

A Leánygyermekek Nemzetközi Napján Candice Dupree szívhez szóló levelet írt gyermekeinek, melyet az Indiana Fever honlapján olvashatunk.

A “két csodálatos kis hölgyemnek” címzett levelében Dupree úgy fogalmaz: “Alig várom a napot, amikor ti ketten felfedezitek, hogy mennyire szeretők, intelligensek, viccesek és együttérzők vagytok. Az élet rengeteg hullámhegyet és völgyet tartogat. Ígérem, hogy mindig megünnepelem a sikereiteket és segíteni fogok átjutni a mélypontokon. Mindent megteszek, hogy segítsek eligazodni ebben az életnek nevezett dologban. Nem lesz mindig könnyű, de tudom, hogy a két erős, határozott lányom ki fog tartani!”

Dupree kiemelte, hogy egy olyan világban, amely el akarja nyomni azokat, akik nem felelnek meg a “társadalmi normának”, arra biztatja lányait, higgyenek neki, amikor azt mondja, hogy “mind a ketten erős, fekete, független nők lesznek!”

Végül, tudjátok, hogy ti ketten vagytok a legnagyobb ajándék számomra és a legnagyobb sikerem a rövidke 36 évem alatt. Mindig itt leszek nektek és mindig szeretni foglak titeket!

– zárja sorait Dupree

Hirdetés