Hirdetés
Archivum

Cayla George a Melbourne Boomers együtteséhez igazolt:

:

Hirdetés

Megkezdõdött Ausztráliában is az átigazolási idõszak. Szombaton a helyi szurkolók egy érdekes csapatváltásról kaptak hírt. A bajnoki címvédõ Townsville Fire együttesétõl – a Sopronban is sikeres szezont töltõ – Cayla George az elmúlt évad ezüstérmeséhez a Melbourne Boomers csapatához szerzõdött.

Fotó: wnbl.com.au/melbourne/

Fotó: wnbl.com.au/melbourne/

George remek évadot teljesített Ausztráliában. A Townsville Fire nagy menetelése során 10.5 pontot és 9.3 lepattanót átlagolt. A csapatváltás nem teljesen váratlanul érkezett, a Boomers már jó ideje kapcsolatban állt a kiszemelt centerrel.

A Melbourne Boomers együttesénél a következõ évadra Jenna O’Hea, Monique Conti, Kalani Purcell, Ash Grant, Chelsea D’Angelo és Jaz Shelley rendelkezik jelenleg szerzõdéssel az új szerzemény Cayla George mellett.

Bár természetesen még nem rajzolódtak ki az ausztráliai átigazolások, George azonban jó eséllyel Liz Cambage helyére érkezik magas posztra. Cambage zseniális játékkal vezette döntõbe a melbourne-i együttest, de a WNBA-be történõ visszatérése mellett várhatóan nem hazájában fog szerepelni a következõ õszi/tavaszi idõszakban.

Hirdetés