Hirdetés
Archivum

Chanel Mokango súlyos sérülést szenvedett:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK hivatalos honlapja adta hírül, hogy edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett Chanel Mokango. Részletek a klub közleményében.

 

Forrás: DVTK.eu

Forrás: DVTK.eu

 

Forrás: Aluinvent DVTK hivatalos honlap

 

Edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett az Aluinvent DVTK játékosa, Chanel Mokango. Az MRI felvételek kiértékelése mellett a szakorvosi vizsgálatok keresztszalag szakadást állapítottak meg.

 

– Az ilyen jellegû sérülésekbõl általánosságban 6-9 hónap a felépülési idõ a mûtéttõl számítva – nyilatkozta Dr. Farkas Tamás csapatorvos.

 

 

– Rendkívül sajnáljuk, ami történt, természetesen minden segítséget megadunk Chanelnek, amit kér tõlünk, hogy minél hamarabb és zökkenõktõl mentesen felépüljön – tette hozzá Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. – Egy mind szakmailag, mind emberileg kiváló csapatember esett ki rögtön a szezon elején, ami természetesen mindannyiunkat megviselt. Chanel játékára nem számíthatunk ebben az évadban, ezért megkezdtük a kutatást olyan kaliberû játékos után, aki minden tekintetben képes lesz pótolni õt, mind a pályán, mind pedig azon kívül. Nyilván jóval kevesebb ilyenkor a potenciálisan megfelelõ jelölt, de azon dolgozunk mindannyian, hogy a lehetõségekhez képest a legjobb megoldást találjuk meg.

 

Mielõbbi felépülést kívánunk!

Hirdetés