Hirdetés
Európa

Cheridene Green és Shequila Joseph a brit válogatottban:

:

Fotó: gb.basketball

Hirdetés

A novemberi FIBA-ablak alkalmával a 2023-as Európa-bajnokság selejtező sorozatában a brit válogatott csütörtökön Görögországot fogadja Manchesterben, majd vasárnap Tallinban Észtország vendége lesz. A keretükben két magyarországi légiós is helyet kapott.

A brit csapatot erősíti Cheridene Green, a DVTK és Shequila Joseph, az ELTE-BEAC Újbuda centere. Cheridene Green-ről a napokban közöltünk egy összeállítást, miután a válogatott szünethez érkezve hét fordulót követően a legjobb teljesítmény-index átlaggal rendelkezik a magyar mezőnyben.

A brit bő keretben semmi meglepetés nincsen. Két nagy visszatérő Rachael Vanderwal és Azania Stewart került a címlapokra. Továbbra is számítanak Temi Fagbenle és Chantelle Handy szolgálataira, míg a honosított ezúttal is Karlie Samuelson, a Salamanca klasszisa.

A britek bő kerete: Shanice Beckford-Norton, Renee Busch, Chantel Charles, Temi Fagbenle, Georgia Gayle, Cheridene Green, Chantelle Handy, Shequila Joseph, Karlie Samuelson, Eilidh Simpson, Azania Stewart, Hannah Robb, Rachael Vanderwal és Holly Winterburn.

Fotó: gb.basketball

Fotó: gb.basketball

Hirdetés