Hirdetés
USA

Chicago – Phoenix párharc az éjszaka rangadója:

:

Hirdetés

Csütörtökről péntekre virradóra három összecsapást vívnak a WNBA-ben.

Éjféltől a Seattle Storm mérkőzik az Atlanta Dream alakulatával. A Storm 4 győzelemmel és 1 vereséggel a mezőny egyik legjobb formában lévő csapata. Eközben a Dream az utolsó két meccsét elveszítette. Ennek megfelelően bravúr lenne, ha ezt a rossz sorozatukat most szakítanák meg. A Storm Sue Bird nélkül is kiválóan játszott a Connecticut Sun ellen, így favoritként lépnek pályára.

Hajnali két órától a Dallas Wings és a Connecticut Sun csap össze. A még nyeretlen Sun Briann January visszatérése miatt nagy figyelmet kapott az elmúlt napokban. Esetükben nagy kérdés, hogy mikor jön meg az áttörés. Az biztos, hogy egy ilyen kaliberű kerettel egyszer ez meg fog történni. A Wings két győzelem után két vereséget szenvedett. A Sky ellen közel voltak a bravúrhoz. Ha szeretnék a lépést tartani az élbollyal, akkor ezúttal nem hibázhatnak.

A nap a Chicago Sky és a Phoenix Mercury rangadójával zárul. A Sky talán a Storm mellett a legjobb, legösszeszedettebb játékot mutatja. Gabby Williams, illetve két honosítottunk, Allie Quigley és Courtney Vandersloot miatt itthonról is sokan szurkolnak nekik. A Mercury a lassú rajtot követően az utolsó három meccsét megnyerte. Egyre jobban működik a Diggins-Smith, Taurasi, Griner trió. Megjósolhatatlan a győztes kiléte.

Menetrend, élő statisztika – augusztus 7., péntek

0:00 Atlanta Dream – Seattle Storm
2:00 Dallas Wings – Connecticut Sun
4:00 Phoenix Mercury – Chicago Sky

Fotó: WNBA

Hirdetés