Hirdetés
Archivum

Cierra Robertson-Warren az Aluinvent DVTK új centere:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerzõdtette a következõ évadra Cierra Robertson-Warren-t.

A 25 éves, 193 cm magas center az elmúlt szezon második felét a PINKK Pécsi 424 színeiben töltötte, ahol meghatározó játékosa volt a mindkét hazai sorozatban bronzérmet szerzõ csapatnak. Robertson-Warren az elmúlt évadban 19 bajnoki mérkõzésen 15,1 pontot és 8,4 lepattanót átlagolt. A miskolci klub közleményébõl az is kiderül, hogy az amerikai center kifejezetten Maikel Lopez vezetõedzõ kérésére került a csapathoz.

„Minden idénynek úgy vágok neki, hogy mindent meg szeretnék nyerni, így vagyok a bajnoksággal és a Magyar Kupával is, rajtam nem fog múlni, hogy jó eredményeket érjen el a csapat. Elsõ alkalommal léphetek pályára az Európa Kupában, így izgatottan várom, hogy ebben a sorozatban meddig tudunk eljutni.” – idézi Robertson-Warren szavait az Aluinvent DVTK közleménye.

Szabó Tamás a DVTK ügyvezetõje így kommentálta az új igazolás bejelentését: „Cierra szerzõdtetéséhez a vezetõedzõnk ragaszkodott, mert pontosan beleillik abba a stílusba, amit az idei szezonban játszatni tervez a csapattal. Tina Jovanoviæ megtartása mellett sikerült megszereznünk a tavalyi magyar bajnokság egyik legjobb centerét, így a palánkok alatt elvileg nem lehetnek problémáink, különösen, ha súlyos sérülése után Horti Dóri is újra harcképes lesz tavaszra. Még egy további idegenlégiós leigazolását tervezzük a következõ napokban, vele lesz teljes a keretünk a szezon elsõ felére.”
 

Hirdetés