Hirdetés
Archivum

Crystal Langhorne búcsúzik Soprontól:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a lejáró szerzõdésû Crystal Langhorne-t minden igyekezete ellenére nem tudta marasztalni a klub a szezon hátralévõ részére. A kiváló center Cegléden utolsó mérkõzését játszotta soproni színekben.

Crystal Langhorne még szeptember közepén érkezett a csapathoz, amikor Clarissa Dos Santos szerzõdését a brazil center sérülése miatt nem léptette életbe a soproni klub. Langhorne remek teljesítményt nyújtott. Az Euroligában 29.7 percet töltött átlagban a pályán, mely idõ alatt 13.4 pont és 6.6 lepattanó került a neve mellé. A bajnokságban 13 mérkõzésen lépett pályára. Átlagban 21.2 perc alatt 8.5 pontot és 5.5 lepattanót jegyzett meccsenként.

„A lehetõségeinket szem elõtt tartva, minden igyekezetünk ellenére, nem tudtunk megegyezni Crystallal a folytatásról.” – fogalmazott a klub hivatalos honlapján Török Zoltán a Sopron Basket ügyvezetõje. Crystal Langhorne az alábbi szavakkal búcsúzott a csapattól: „Köszönök mindent Sopron! Köszönöm a csapattársaimnak, hogy ilyen kiváló közösségben lehettem! Kívánom a csapatnak, hogy menjen tovább ezen az úton!”

Hirdetés