Hirdetés
Magyarország

Csak két mérkőzése lesz a törökországi buborékban az Aluinvent DVTK-nak:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a csapatnak mindössze két mérkőzést kell vívnia az Európa Kupa B-csoportjának ankarai buborékjában. A svéd A3 Basket Umea nem tud részt venni az eseményen.

“A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) a női kosárlabda Európa Kupa 2020/2021-es kiírásának mérkőzéseit buborékos rendszerben bonyolítja le. Az Aluinvent DVTK csapata vasárnap utazik Törökországba, ahol az előzetes tervekkel ellentétben csak két összecsapás vár Földi Attila együttesére.” – olvasható a miskolci klub honlapján, melynek tájékoztató az alábbiak szerint fogalmaz:

Jó hír, hogy az Aluinvent DVTK valamennyi játékosának negatív lett a pénteki Covid-19 PCR-tesztje, így valamennyi tervezett utazó elindulhat vasárnap Törökországba. A svéd Umeå együttese viszont már jelezte a szervezőknek, hogy nem tudnak megjelenni Ankarában, mert néhány játékosuk, illetve stábtagjuk pozitív koronavírus-tesztet produkált, a többieket pedig karanténba zárták. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg január 21-ére kisorsolt Umeå – Aluinvent DVTK találkozót törölték a programból.

Az Aluinvent DVTK tervezett programja

2021. január 19. kedd    
15:00 Ramla – Aluinvent DVTK (Yeni M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu, Ankara)

2021. január 21. csütörtök
Umeå BSKT – Aluinvent DVTK   Törölve

2021. január 22. péntek
15:00 Orman Gençlik – Aluinvent DVTK (Yeni M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu, Ankara)

Fotó: DVTK.eu

 

Hirdetés