Hirdetés
Magyarország

Csapategység és kiegyensúlyozott teljesítmények a DVTK-nál:

:

Fotó: DVTK.hu

Hirdetés

A Nemzeti Sport Völgyi Pétert, a DVTK vezetőedzőjét kérdezte az elmúlt évad tapasztalatairól és a tervekről. A DVTK elhódította a Magyar Kupát és bronzérmet szerzett a bajnokságban.

Nem volt szupersztárunk, de olyan játékosaink igen, akik folyamatosan képesek voltak jól játszani, húzóemberek lenni. Többen látványos fejlődésen mentek keresztül, egyeseknél hatalmas előrelépést tapasztaltunk.

– mondta a DVTK szakvezetője az idei keretről.

Völgyi Pétert a következő szezon előkészületeiről is kérdezték. “A klubvezetőség kérése is az, ami egybecseng az enyémmel, hogy próbáljuk meg egyben tartani az ideit, amennyire csak lehetséges. Jó úton haladunk efelé.” – tette hozzá, majd a nemzetközi szereplésre is kitért.

“Szeretnénk, és ha lehetséges, kicsit messzebb jutni, mint tavaly. Az igazán jó csapatok ellen is jó lenne kipróbálni magunkat, megtapasztalni, hogy Európa legjobbjai ellen mit tudunk. Ehhez azonban az is kellene, hogy legalább egy játékossal bővebb legyen a rotációs lehetőségünk. A keret biztosan bővül, több fiatalnak, akik az akadémiáról érkeznek, helyet biztosítunk a felnőttek között.” – összegzett Völgyi Péter.

A teljes összeállítás ITT olvasható.

Fotó: Rébay Viktor

Hirdetés