Hirdetés
Európa

Csatlakoztak a szerb válogatotthoz a magyar döntőben érdekelt játékosok:

:

Hirdetés

Már múlt héten beszámoltunk arról, hogy munkába állt a szerb válogatott. A rutinosabb játékosok közül többen, köztük a magyar bajnoki döntőben szereplő különítmény, hétfőn csatlakozott a társaihoz.

Jelena Brooks, Tina Krajišnik, Maja Škorić és Sara Krnjić is immár az Európa-bajnokságra és a tokiói olimpiára készülő csapattal dolgozik Zlatibor városában. Mellettük Sonja Vasic, Snežana Bogićević és Saša Čađo is a héten kezdi az edzőtábort.

Az előbb kiemelt hét játékos érkezése azt jelenti, hogy már csak a Franciaországban és Olaszországban szereplő, az ottani bajnoki hajrában érdekelt különítmény, tehát Nikolina Milić, a honosított Yvonne Anderson, Ana Dabović, Aleksandra Crvendakić és Nevena Jovanović nem áll Marina Maljković rendelkezésére.

Az Európa-bajnokságon a szerb válogatott a B-csoportba került és Valenciában fog pályára lépni. Az ellenfelei Olaszország, Montenegró és Görögország lesz. A tokiói olimpián pedig az “A” jelű négyesbe nyertek besorolást Dél-Korea, Kanada és Spanyolország mellé.

Fotó: KSS.rs

Hirdetés